Georgia Imobiliare este o firma privata cu capital integral romanesc, localizata in Drobeta Turnu Severin, pe strada Dr.Saidac nr.30, in zona Castelul de apa.

Compania a luat nastere din dorinta fondatorilor de a aduce un plus valoare in piata imobiliara din Severin, in mod special si din judetul Mehedinti, in general. Pe langa consultanta de specialitate in domeniu, asistenta cu documentatia, actele sau alte elemente de natura tranzactionala in domeniul imobiliar, Georgia Imobiliare vine in intampinarea nevoilor colaboratorilor cu o vasta selectie de proprietati rezidentiale, comerciale si industriale, precum si terenuri agricole, intravilane si industriale.

Compania a luat nastere in 2007, acumuland experienta atat in perioade de inalta volatilitate, cat si in perioade cu volume consistente, referindu-te la numarul de tranzactii.

Daca doriti sa aflati alte informatii despre compania noastra, puteti folosi formularul de contact din pagina dedicata sau ne puteti apela la numerele de telefon afisate pe site.

Contacteaza-ne!